Bli sponsor av Pancake Circle ltd. - Lørenskog Frisbeeklubb.


Disksport er en av Norges mest voksende aktiviteter og har på landsbasis ca. 10.000 registrerte utøvere pr. 2023. Pancake Circle er Norges eldste frisbee klubb og driver med både Ultimate Frisbee i tillegg til frisbeegolf. Vårt Ultimate lag har vært norgesmestre en rekke ganger og deltar årlig i alle regionale og nasjonale arrangementer. I tillegg har laget deltatt i flere internasjonale konkurranser de siste årene.

Innen Diskgolf har vi en rekke utøvere (både dame, herre og junior) som satser og deltar i både lokale og regionale turneringer, i tillegg til NM.

Som klubb har vi som mål å være en åpen og inkluderende klubb, hvor alle er velkomne uavhengig av ambisjonsnivå. Vi har bl.a. en egen gruppe for døve. Vi tilbyr regelmessige treninger for Ultimate laget og arrangerer ulike aktiviteter og turneringer for de som driver med frisbeegolf. I tillegg har vi et hyggelig og sosialt klubbmiljø.

 Som klubb eier vi p.t.. 2 Diskgolfbaner henholdsvis på Ekeberg og i Rådhusparken på Lørenskog. Banene er åpne og tilgjengelige for alle som ønsker å kaste, både medlemmer og de som ønsker å bruke banen uorganisert. I tillegg jobber vi med nye prosjekter å håper å åpne en bane nr. 3 i løpet av 2024. 

Vi ønsker oss flere sponsorer og kan bl.a. tilby følgende:

  • Markedsføring på våre hjemmesider
  • Logo på våre klubbklær
  • Mulighet for å delta på våre interne arrangementer

Vi arrangerer en rekke turneringer og aktiviteter årlig, både lokalt og regionalt som vi kan samarbeide om. Her er vi veldig åpne for ulike typer samarbeide. Vårt primære mål er å tilby et lavterskel tilbud til alle som ønsker å kaster frisbee og alt av sponsormidler skal bidra til å skape og opprettholde aktivitet, så vel som anleggs utvikling. Disksport er folkehelse.

Ta gjerne direkte kontakt for en hyggelig og uformell prat rundt sponsing av klubben vår

Morten Ro-Kolle, leder av Lørenskog Frisbeeklubb. epost: post@pancake.no eller mobil +47 95002500