Lørenskog Frisbeeklubb er en dugnadsbasert klubb. Vi er derfor avhengig av støtte i form av ditt medlemskap for å opprettholde klubbvirksomheten, samt for å holde banene våre i fin stand til enhver tid!


Noen av medlemsfordelene våre:

  • Mulighet til å delta på alle klubbturneringer, samt andre arrangementer i klubbens regi. 
  • Felles treninger i regi av klubben
  • Delta på sosiale arrangementer


NB! Klubben følger lovnormen til NIF som du kan lese mer om her: NIF Lovnorm for idrettslag 


Lenke til: Medlemskap i idrettslag, inn og utmeldinger (NIF)


Vi kan tilby følgende medlemskapskategorier:


Fra 2023 er det vedtatt at alle klubber tilknyttet NAIF betaler en kontingent på 100kr pr medlem. Denne kontingenten er lagt til som en del av årskontingenten som medlemmer betaler til klubben. For å kunne delta i Norgescup, NM og Ultimate serien kreves det medlemskap i en frisbeeklubb, samt en konkurranselisens på 250kr. NB! Alle juniorer betaler 125kr i lisens. Klubben kan hjelpe deg med å bestille konkurranselisens!


Alle vil få tilsendt faktura for årskontingenten når de melder seg inn, eller årlig etter at årsmøtet er gjennomført.

For de som har behov for konkurranselisens og har betalt årskontingent som inkluderer denne vil klubben sørge for å opprette og betale lisensene på vegne av medlemmene. 

(Merk! For de som er betalende medlemmer vil årskontingenten gjelde frem til avholdt årsmøte = stemmerett på årsmøtet, mens for nye medlemmer i perioden 01.01.XX inntil årsmøtet er gjennomført er nødt til å betale gammel årskontingent for å ha stemmerett, samt ha vært medlem i minimum 1 mnd. Ved endringer i årskontingenten vil nye medlemmer bli fakturert mellomlegget ved endringer.)