Ukesgolfen i Rådhusparken spilles på ettermiddagen, stort sett hver mandag mellom april og september. Tidspunkt for turneringsstart kan variere, avhengig av lysforhold etc. Dette er et sosialt arrangement som er åpent for alle som ønsker å delta. Seneste oppmøte er 15 minutter før ukesgolfstart, ved hull 1, som ligger ved parkeringsplassen til Lørenskog Rådhus. 

For å delta i våre turneringer må du ha eller opprette en bruker på https://discgolfmetrix.com/ En egen bruker her er en forutsetning for å melde seg på alle våre turneringer.

NB! Vi har ukesgolf også på vinteren, men disse spilles KUN i helgene pga. dagslys. Vi gjør oppmerksom på at ukesgolfen for øyeblikket kun er åpen for klubbmedlemmer i henhold til nasjonale koronaregler for discgolf.

Påmelding og resultater for ukesgolfen finner du ved å trykke på knappen under. Utenfor sesong har vi egne ukentlige turneringer i helgene nå frem til vårsesongen starter igjen

Vel møtt :)

Påmelding til ukesgolfen her

Vi har satt opp en "lost & found" kasse som står ved infoskiltet. Hvis du finner discer må du gjerne legge de i kassa sånn at det er størst mulig sjans for at den finner frem til eieren sin. Kassa blir åpnet hver mandag før ukesgolf og ved arrangementer.  


Frisbee Apps

Disc golf metrix er en nettbasert tjeneste som kan brukes på alle enheter i nettleser. Dette er tjenesten som brukes i de fleste turneringer og på ukesgolf. Her kan du føre score, opprette arrangementer og føre livescoring. De fleste funksjoner er gratis å bruke selv om de har en betalingsversjon for turneringer.

Udisc er en app som kan brukes til å føre score for de aller fleste baner i hele verden. Den har et enkelt grensesnitt for scoreføring og finnes både til iOS og Android. Det finnes både en gratisversjon og en betalingsversjon som koster rundt 40 kroner i året.