Treningstider

Mandagsgolfen i Rådhusparken skjer kl. 1800 hver mandag mellom april og oktober. Dette er et sosialt arrangement som er åpent for alle. Oppmøte ved hull 1 kl .1745 som ligger rett ved parkeringsplassen til Lørenskog Rådhus.  Gi beskjed ved oppmøte om du er ny og ønsker å låne noen disker. NB!!!!!!

Påmelding og resultater for ukesgolfen finner du ved å trykke på knappen her —->

Vel møtt :)

Vi har satt opp en "lost & found" kasse som står ved infoskiltet. Hvis du finner discer må du gjerne legge de i kassa sånn at det er størst mulig sjans for at den finner frem til eieren sin. Kassa blir åpnet hver mandag før ukesgolf og ved arrangementer.  


Frisbee Apps

DGM.png

Disc golf metrix er en nettbasert tjeneste som kan brukes på alle enheter i nettleser. Dette er tjenesten som brukes i de fleste turneringer og på ukesgolf. Her kan du føre score, opprette arrangementer og føre livescoring. De fleste funksjoner er gratis å bruke selv om de har en betalingsversjon for turneringer.

Udisc er en app som kan brukes til å føre score for de aller fleste baner i hele verden. Den har et enkelt grensesnitt for scoreføring og finnes både til iOS og Android. Det finnes både en gratisversjon og en betalingsversjon som koster rundt 40 kroner i året.