UNGDOMSUTVALGET I NAIF HAR GLEDEN AV Å INVITERE TIL UNGDOMSSAMLING

10.-11. SEPTEMBER 2016 PÅ SCANDIC HOTELL HELSFYR I OSLO.   Se orginal PDF her. 


For første gang ønsker Norges Amerikanske Idretters Forbund (NAIF) å samle engasjert ungdom til et forum hvor deres idéer, innspill og tanker er i fokus. Målet er å komme et skritt videre i utviklingen av ungdomsidrett i NAIF. 
Hvorfor trives du i din klubb? Hvordan kan du bidra til å drive idretten fremover? Hva savner du i organiseringen av din idrett? Hvordan blir du motivert? 
Vi vil høre hva du har å si og bruke det du har å bidra med! Du vil få muligheten til å bli kjent med andre ungdommer som driver med amerikanske idretter, være med på morsomme sosiale aktiviteter, høre spennende foredrag og kunne si hva du mener.  
Her har det ingenting å si om du driver med amerikansk fotball, cheerleading, disksport eller lacrosse – vi vil ha med deg mellom 15-26 år som er interessert i å bidra til utviklingen av våre fire idretter.   
Vi legger opp til en innholdsrik samling med motivasjonsforedrag, gruppediskusjoner, aktivitet og god mat. Oppmøte vil være kl. 11 på lørdag 10.september og vi avslutter med lunsj kl.12.45 på søndag 11.september. Mer detaljer om programmet kommer til deltagerne. 
NAIF betaler mat og overnatting for alle, i tillegg til reise for de som kommer langveis fra. Arrangementet er GRATIS, men har begrensete plasser. Send inn søknad om å få være med her: http://goo.gl/forms/XzJdI5eVCt.  Fristen er fredag 22. juli.