Mandagsgolfen er i gang i Rådhusparken

Fra og med mandag 23. april kjøres mandagsgolfen i Rådhusparken i gang. Oppmøte seinest kl. 1745 og oppstart av runde kl. 1800. Følg med på Facebook gruppen Pancake Diskgolf for påmelding gjennom diskgolfmetrix.com eller gå direkte inn på discolfmetrix.com og finn Ukesgolf Lørenskog 2018 og meld deg på. 

Her er det mulighet til å møte både erfarne og uerfarne spillere og bli kjent med folket i klubben :)

Pancake ble årets norgesmestere i ulitmate NM, 5. året på rad

Årets ulitmate NM ble avholdt i Lørenskoghallen lørdag 14. og søndag 15. april 2018. 

8 lag stilte i turneringen. Det ble spilt i to grupper. Pancake vant alle innledende kamper og var klare for semifinale mot Ultimate Rainfall fra Bergen (OSI.) Denne kampen vant Pancake med 12-4. Trondheim Frisbee Klubb, som ble årets seriemestere (de vant to turneringer og Pancake vant en turnering i serien) ble motstandere i finale. De vant også alle sine innledende kamper og semi.

I finalen ledet Pancake 5-0 over Trondheim før de våknet til liv.  Kampen endte 15-8 i Pancakes favør og seieren var på plass. 

Vinterkveldsgolf i Rådhusparken

Hei.  Fredag 4. november kl 1800 kjører vi igang med vinterkveldsgolf i Rådhusparken.  Oppmøte litt før kl. 1800 ved hull 1. Vi henger lysdioder på alle kurver for å lyse opp de.  Om du har selv, eller vil kjøpe av det vi har kjøpt inn av lysdioder eller selvlysende tape er opp til deg.  Det klistrer vi på diskene slik at vi kan se de.  
Dette blir moro og litt utenom det vanlige.  Om det blir vellykket så fortsetter vi med det utover vinteren. 

One Disk Challenge, søndag 25. september

Pancake avholder One Disk Challenge i Rådhusparken søndag 25. september.  Oppmøte kl. 1000. Start kl. 1030 til ca kl. 1600.  Det blir spilt to runder av 18 hull og finalespill med 4 egne hull for de fire beste i hver klasse.

Reglene er at man bare får spille med en disk.  Man kan ta med en ekstra disk i samme modell, som man kan bruke om man mister disken i vannet eller kaster den bort. 

Det koster kr. 150 å delta, så ta med kontant til turneringen.  Det blir servert lett lunsj. Coca Cola sponser drikke til lunsjen. Tusen takk til Coca Cola

100% av overskuddet går uavkortet til Fattighuset (http://fattighusetioslo.no/).  Om du ønsker å støtte ekstra til Fattighuset, blir det mulighet til det under turneringer.

Påmelding starter onsdag 31. august kl. 1730 på Skoorin. 

http://skoorin.com/?u=scorecard&ID=337354

UNGDOMSUTVALGET I NAIF HAR GLEDEN AV Å INVITERE TIL UNGDOMSSAMLING

10.-11. SEPTEMBER 2016 PÅ SCANDIC HOTELL HELSFYR I OSLO.   Se orginal PDF her. 


For første gang ønsker Norges Amerikanske Idretters Forbund (NAIF) å samle engasjert ungdom til et forum hvor deres idéer, innspill og tanker er i fokus. Målet er å komme et skritt videre i utviklingen av ungdomsidrett i NAIF. 
Hvorfor trives du i din klubb? Hvordan kan du bidra til å drive idretten fremover? Hva savner du i organiseringen av din idrett? Hvordan blir du motivert? 
Vi vil høre hva du har å si og bruke det du har å bidra med! Du vil få muligheten til å bli kjent med andre ungdommer som driver med amerikanske idretter, være med på morsomme sosiale aktiviteter, høre spennende foredrag og kunne si hva du mener.  
Her har det ingenting å si om du driver med amerikansk fotball, cheerleading, disksport eller lacrosse – vi vil ha med deg mellom 15-26 år som er interessert i å bidra til utviklingen av våre fire idretter.   
Vi legger opp til en innholdsrik samling med motivasjonsforedrag, gruppediskusjoner, aktivitet og god mat. Oppmøte vil være kl. 11 på lørdag 10.september og vi avslutter med lunsj kl.12.45 på søndag 11.september. Mer detaljer om programmet kommer til deltagerne. 
NAIF betaler mat og overnatting for alle, i tillegg til reise for de som kommer langveis fra. Arrangementet er GRATIS, men har begrensete plasser. Send inn søknad om å få være med her: http://goo.gl/forms/XzJdI5eVCt.  Fristen er fredag 22. juli. 


Norgesmestrere

Pacake vant NM i innedørs ultimate som ble avholdt i Lørenskoghallen helgen 16. og 17. april 2016. Dette er tredje året på rad nå :) 

Pancake vant fianlen mot Trondheim Frsibee Klubb med 15-10.  Trondheim tok sin første sølvmedalje. 

Ekeberg Sendeplate Klubb kom for første gang på pallen med en suveren tredjeplass etter seier mot regjerende sølvmestere Lulu S.  

NMBUI fra Ås kom på 5.plass, OSI fra Oslo kom på 6.plass og BSI fra Bergen kom på 7.plass. 

NMBUI vant Spirit of the Game :) Gratulerer til dere også. 

Vervekampanje

Pancake ønsker flere aktive medlemmer. Vi kjører en vervekampanje i år hvor den som får med seg flest nye aktive diskgolf eller ulitmate medlemmer får en fin premie.  Få med deg en venn på diskgolbanen eller ultimatetrening hvor du er den som er "fadder" for den nye.  På den måten blir det kanskje letter for en ny person å bli medlem.  Du som "sponsor" sender mail til post@pancake.no og gir beskjed om hvem du har vervet. Medlemsskap i klubben koster kr. 100. Påmelding skjer på websiden. 

Premering skjer høsten 2016. 

Lykke til :O)